Display en 3D ontwerp

Display en 3D ontwerp

Producten in de zware industrie zijn een prima huisstijldrager. Het imago van de organisatie wordt hiermee ondersteund. Ook voor relatiegeschenken oftewel promotionele artikelen verzorgen wij ook het ontwerp. Voor organisaties die demonstraties geven maken wij een op maat ontworpen display.

 

Een nieuwe display begint met een projectbriefing. Vervolgens inventariseren en analyseren we de mogelijkheden, waarna we overgaan tot een strategisch ontwerp. Zo komt een eerste conceptvoorstel tot leven. Hier kunt u een keuze maken zodat wij vervolgens kunnen overgaan tot de juiste afstemming. Een praktijktest behoort tot de mogelijkheden.

 

Voordelen van een display

Een display is een prima drager voor uw huisstijl. Uw communicatieboodschap kunt u uitstekend promoten op display’s en/of promotieartikelen. U bent uniek en dat wilt u zichtbaar uitstralen.

 

Enkele zaken waar wij rekening mee houden:

• kleur en vorm in flexo druk komt goed uit

• een presentatie komt dynamisch over

• het product is gebruiksvriendelijk

• sluit aan bij uw doelgroep

• ondersteunt uw marketing

• u presenteert zich visueel goed (u valt op)

 

 

Display, 3D en de toepassing

Onze ontwerpen worden -op voorhand- technisch beoordeeld door de uiteindelijke leverancier (meestal in de vorm van een mok-up en tegenwoordig 3D geprint voorbeeld). Niets is vervelender dan een ontwerp met concessies. De uitvoering zal zo dicht als mogelijk aansluiten bij het gepresenteerde ontwerp.

 

Wilt u meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 

Ja, ik wil meer weten

 

 

 

Ontwerp-display

 

 

 

ontwerp-horloge