Animaties

Animaties en explanimaties

Uitvoerige en/of complexe zaken kunnen we uitleggen met een simpele tekening. Deze tekeningen kunnen we laten bewegen en tegenwoordig zijn de mogelijkheden legio. Zo’n bewegende tekening noemen we een explanimation. De animaties kunnen ingezet worden op beurzen, websites en kunnen als verrijking opgenomen worden in tabletpublishing. Online video: het is de perfecte manier om uw publiek tegelijkertijd te vermaken en informeren.

 

Om tot een animatie te komen beginnen wij altijd met een project briefing naar u, de klant.  Vervolgens inventariseren en analyseren we de mogelijkheden waarna we overgaan tot een visueel ontwerp. Hier kunt u een keuze maken zodat wij vervolgens kunnen overgaan tot de juiste afstemming.

 

Voordelen van een animatie

Een animatie is dynamisch, waarbij productieprocessen inzichtelijk worden of dat een product en/of dienst kort wordt getoond. Zelfs jaarcijfers kunnen aantrekkelijk gepresenteerd worden.

 

Enkele zaken waar wij rekening mee houden:

• het script (de verhaallijn) is zo eenvoudig als mogelijk

• de animatie wordt voor meerdere toepassingen ontwikkeld

• de animatie zal op meerdere formaten beschikbaar zijn

• de achtergrondmuziek is passend en afgestemd op de doelgroep

• de animatie zal de doelgroep oproepen tot actie

 

 

Ontwikkeling en toepassing

Onze animaties bestaan uit een mix van technieken. Stills, video en videoscribe kunnen allen gecombineerd worden. Daarnaast maken wij gebruik van verschillende pre-settings die verder bewerkt en/of aangepast worden. Zo zijn de kosten beheersbaar en het resultaat mag er dan ook echt zijn.

 

Wilt u meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 

Ja, ik wil meer weten